Zakelijk vervoer

guy-ordering-a-taxiZakelijke bijeenkomsten, diners, vergaderingen en overige zakelijke afspraken vragen u wellicht om hiervoor te reizen. In het teken van het VIP- en Directievervoer, biedt E- Taxi Haarlem Schiphol u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze. Met de zakelijk geklede en kennisrijke chauffeurs, het moderne wagen interieur en de servicerijke ritinvullingen, staat E- Taxi Haarlem Schiphol graag voor u klaar. De comfortrijke wagen met gedetailleerde routeplanning, brengt u veilig en stipt op tijd naar uw afspraak. Uiteraard reikt deze taxidienst ook tot over de Nederlandse grenzen.

In onze bedrijfsvoering laten wij ons drijven door de wensen van onze klanten. Wij bieden u de gewenste kwaliteit voor de best mogelijke prijs. Naast regulier taxivervoer zijn we in het bijzonder gespecialiseerd in het verzorgen van zakelijk, directie-, V.I.P.-, en groepsvervoer. Ons bedrijf verzorgt dagelijks vele ritopdrachten vanuit de gehele provincie Noord-Holland. De kern van ons vervoersgebied is gelegen in en om de plaatsen Haarlem en omgeving.

accepted-all-major-cards

Op rekening, creditcard of pinnen

Zakelijke klanten kunnen behalve contant betalen ook per pin de taxi rit betalen én ook op rekening rijden. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bestellen bij E- Taxi Haarlem Schiphol, zonder dat er in de taxi moet worden afgerekend. Middels het rijden op rekening kunt als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. U kunt wekelijks of maandelijks een factuur ontvangen. Voor deze dienst zijn er géén extra kosten aan verbonden. Verder zijn alle auto’s bij E- Taxi Haarlem Schiphol voorzien van een pinautomaat. Wij accepteren o.a. American Express, Visa en Mastercard.