AMSTERDAM-STAKING-VERKEERTaxi Haarlem, Taxi Heemstede of Taxi Bloemendaal naar Schiphol Airport? Dan bent u op het juiste adres bij E- Taxi Haarlem Schiphol.

Bent u iemand die alles op orde wilt hebben voordat de vakantie kan beginnen? Oftewel: alle papieren in orde en vertrekken maar!

Dan is het zeker ook handig om uw taxi van te voren te regelen zodat u werkelijk met een gerust hart kunt vertrekken. Net als het boeken van uw vlucht, gaat het reserveren van een taxi ook online. E- Taxi Haarlem Schiphol staat paraat met zijn taxi’s in Haarlem, Hoofddorp, Beverwijk, Amsterdam en andere plaatsen naar wens. Bij uw taxi  reservering kunt u uw wensen aangeven.

Ophalen van uw zakelijke relaties? E- Taxi Haarlem Schiphol staat u bij voor een taxi naar Schiphol of een taxi vanaf Schiphol. Als u E- Taxi online bereikt, dan bent u verzekerd van uw  taxi en hoeft u niet langer te zoeken naar een betrouwbare chauffeur.

Zie bij het rubriek bedrijven voor meer taxi in Haarlem en omstreken omtrent bedrijven. Wij hebben voor u het recept gevonden. Een E- taxi online bestellen, betekent dat u mag spreken van een privé taxi waar u niets extra’s voor hoeft te betalen. Eenvoudig, duidelijk en op schema, oftewel E- Taxi Haarlem Schiphol.

Aerdenhout
Bentveld
Bennebroek
Beverwijk
Bloemendaal
Cruquius
Driehuis
Haarlem
Halfweg
Heemstede
Heemskerk
€ 37,50,-
€ 37,50,-
€ 40,-
€ 55,-
€ 42,50,-
€ 35,-
€ 47,50,-
€ 35,-
€ 40,-
€ 35,-
€ 60,-
Hillegom
Nieuw Vennep
Overveen
Santpoort
Spaarndam
IJmuiden
Velsen Noord
Velserbroek
Vijfhuizen
Zandvoort
Zwaanshoek
€ 45,-
€ 40,-
€ 40,-
€ 45,-
€ 45,-
€ 50,-
€ 55,-
€ 45,-
€ 35,-
€ 45,-
€ 35,-

* Voor een taxi tot max 4 personen zijn de tarieven hierboven vermeld. 
* Per extra tussenstop brengen wij 5 euro in rekening onder de genoemde prijzen.
* Voor een taxibusje (5 t/m 8 personen) komt een toeslag van 15 euro onder de genoemde prijzen.